Frank Jorissen

De eerste spreker, Frank  Jorissen, is intussen 35 jaar actief in de ICT Security, onder andere als assistent aan het COSIC labo van de KULeuven, als voormalig medeoprichter en voorzitter van de “ISSE” ICT security conferentie en als vice-president bij Intel Security. Sinds enkele jaren vertegenwoordigt Frank op zelfstandige basis de innovatieve identity & access governance specialist ‘SmartAIM’ in België. Frank geeft een inleiding over het waarom van autorisatiebeheer bij twee referentieklanten: AZ Nikolaas en de Emmaüs groep. 

Rikke Van Puymbroeck

De tweede spreker, Rikke Van Puymbroeck, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de ICT sector. Hij is sinds 2015 betrokken bij de implementatie van een tiental SmartAIM projecten, onder andere de operationele referentieprojecten bij de nieuwbouwsite van het AZ Sint-Maarten en bij het AZ Nikolaas. 

Rikke zal een demo verzorgen in de context van deze projecten, waarbij hij ook zal tonen hoe de nieuwe “DataProtect” module van SmartAIM helpt voldoen aan de vereisten van de GDPR.

Speakerslot

Case study: identity & access governance in practice, in two hospital environments

Deel 1 (inleiding):SmartAIM historiek & inleiding, onderscheidende factoren in de aanpak van identity & access governance bij onze Vlaamse referentieklanten AZ Nikolaas en vzw Emmaüs (o.a. de nieuwe AZ Sint-Maarten site), overzicht van benodigde functionaliteiten, concrete projectaanpak, Return on Investment. 
Deel2 (demo):tijdens de demo wordt vervolgens getoond hoe “in dienst” en “uit dienst” processen geautomatiseerd worden, welke voordelen dat biedt en hoe dat concreet in zijn werk gaat in de dagdagelijkse praktijk van onze twee referentieklanten. Tevens worden daaraan gerelateerde functionaliteiten op beknopte manier getoond: role en attribute based access control (RBAC/ABAC), onderliggende workflow en auditrapportages, HRMS interfacing en (de)provisioning via systeemkoppelingen met AD, Elektronisch Patiëntendossier (EPD), badgesysteem etc. 

Technology & Innovation

Timeslot

Take a look at our full program

Contact

Mail Frank